All about my Trip to Prague.

Next stop is Lebanon.

19943023 10154580225990759 4670082453473095216 O

Godmorgen Beauties.

Jeg ville bare lige tjekke ind , og lave en hurtigt update.  Idag går turen , endelig til Libanon. Min familie er allerede dernede. Og endelig blev det dagen , hvor min søster og jeg skal derned. Jeg glæder mig så meget til at skrive endnu mere om Libanon, her på bloggen. Jeg har en del samarbejder i vente dernede som jeg også glæder mig til at dele med jer derude.  Jeg prøver at updatere bloggen indimellem.  Ellers kan i altid følge med på snappen (STEFFYPIGEN24) eller på instagram (STEPHANIEKHAYAT). Hvor jeg vil poste diverse billeder/videoer hen af vejen. Jeg håber i allesammen for en fantastisk Sommer. Nu må jeg heller se at komme ud til Lufthaven. Vi ses på bloggen nede fra Libanon. Tak for nu.

 

English Version!

Good morning beauties.

I just wanted to check in and make a quick update. Today, the trip, finally goes to Lebanon. My family is already down there. And now its time for me and my sister to join. I’m looking forward to be writing more about Lebanon, here on the blog. I have a lot of collaborations waiting over there, which i´m looking forward to share with you out there. I  will try to update the blog occasionally. Otherwise, you can always follow the snap (STEFFYPIGEN24) or on instagram (STEPHANIEKHAYAT). Where I will post different pictures / videos of the places I go to.I hope all of you will have a wonderful summer. Now I´m of to the airport. See you all on the blog from Lebanon. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All about my Trip to Prague.