Next stop is Lebanon.

Don´t think . Just GO.

Hej Swetties.

Jeg ville lige tjekke ind, med en lille anbefaling, på et af de lækreste spise steder i Kbh. Navnet er SOULS.  Nogle af jer har måske  allerede hørt eller været forbi?. Det er nemlig et rigtig blogger sted. Og super Instagram venligt.  Men selve helheden af både maden, atmosfæren, Servicen og beliggenheden er FANTASTISK!. Souls har et Motto der hedder EAT LIKE YOU GIVE A FORK. Hvilket jeg er vild med, de går ind for en afslappet atmosfære, hvor alle er velkommende, og alle behandles ligeligt. Maden er sund og lækker på sammetid, og præget af ægte Veggan stil. Jeg syntes personlig , man kan smage det hele er friskt, og med lækre råvare. Jeg er så vild med konceptet , og princippet i man rent faktisk kan smage lækkerheden og den friske smag. Jeg kan virkelig anbefale man tager et smut forbi og for en smagsoplevelse for alle pengene. Priserne er super fair. Og aldrig har jeg oplevet så god service på en cafe i danmark før. Tag evt lige et kig på deres hjemmeside SOULS.DK Hvor i kan finde alle informationer om stedet. SOULS  Har klart min varmeste anbefaling.

 

English Version!

Hi Swetties.

I´m just checking in, with a small recommendation, at one of the most delicious eating places in Kbh. The name is SOULS. Some of you may have already heard about it, or been there ?. It’s a real blogger place. And super instagram friendly. But in everthing, the food, the atmosphere, the service and the location is AMAZING !. Souls has a motto called EAT LIKE YOU GIVE A FORK. What I’m crazy about, they are in favor of a relaxed atmosphere where everyone is welcome, and everyone is treated equally. The food is healthy and delicious in the same time, and characterized by genuine Veggan style. I personally liked that, you can taste everything, is fresh and made with delicious ingredients. I’m so fan of the concept, and the principle in which you can actually taste the fresh taste. I can really recommend you guys to pass by, and taste it. The price is also super fair. And then again I have never experienced such good service, at a cafe in Denmark before. Take a look at their website SOULS.DK. Where you guys are able to find all the information about the place. SOULS really have my warmest recommendation. Thanks for now

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Next stop is Lebanon.