A Night at the Roof/ Fourseasons Beirut.

Summer In Lebanon

Hej Swetties.

Har i haft en god sommer?

Jeg er lige hjemvendt, fra den bedste ferie i Libanon. Og jeg kan ikke vente med at fortælle jer om min tur. Jeg arbejder lige nu på, det kommende indlæg.  Derfor tænkte jeg, at jeg i mellem tiden ville dele denne her lille video jeg har klippet sammen.

Jeg håber i alle sammen nyder weekenden. Vi ses snart derude. Tak for nu.

 

English Verssion.

Hi Swetties.

Did you guys have a good summer?

I have just returned from the best vacation in Lebanon. And I can t wait to tell you guys about  my trip. I’m currently working on the upcoming post. That’s why I thought that in the meantime. I could share this little video I’ve cut together.

I hope everyone are enjoy the weekend. See you soon out there. Thanks for now.

https://www.youtube.com/watch?v=NctltqUJnYg&feature=youtu.be

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Night at the Roof/ Fourseasons Beirut.