Oh Yes , This Raspberry pie always Wins.

Make Your own Style.

Hej Sweeties.

Jeg håber i har det fantastisk.  Jeg har som altid rigtig travlt. Som jeg også har skrevet før  arbejder jeg på en rigtig stor ting. ( Faktisk min største drøm ). Jeg har bare lyst til at fortælle jer det hele lige nu og her. ( JEG ER SÅ DÅRLIG TIL HEMMELIGHEDER ) haha. Men jeg bliver desværre nød til at vente et stykke tid endnu, da det kræver en hel del arbejde.

Jeg er typen , som mange andre piger sikkert også er. (DER ALTID HAR TØJ KRISE ). Forleden fik jeg gennem rodet , min mormor´s skab, og fandt den her lækre solsikke top. Er det bare mig , ? eller er den ikke bare mega Nice?. Jeg er blevet ret vild med den.  Nu når jeg ikke har mulighed for at linke til den. Har jeg fundet nogle fede T-shirts & Tanktops, som jeg selv er helt vild med. Jeg syntes de giver et ret fedt udtryk, tjek dem ud lige her Spreadshirts.dk.  Mine hvide forkortelse bukser er fra Mango, og lidt af en gammel sag. Men lige nu har mango faktisk nogle ret fede bukser. Så der er rig mulighed for at finde et match.

Mine sko er fra Lacoste , som er et af mine Yndlings Mærker. Hvis jeg skal finde et godt råd, i en tøj krise , Leg med stilen, det kan faktisk ende ret godt ud. Tak for Nu

Jeg håber i alle sammen for en dejlig aften. Pas på jer selv.

 

English Version!

Hello sweeties

I hope you are douing amazing. As always, I’m really busy. As I’ve been written before, I’m working on a really big thing. (Actually, my biggest dream). I just want to tell you everything right now and here. (I AM SO BAD, AT KEEPING A SECRET)) haha. But unfortunately, I will have to wait a while, as it requires a lot of work.

I’m the kind, like many other girls,too I guess. (THAT ALWAYS HAVE CLOTHES CRISIS). The other day, I got through my grandmother’s closet, and found this cool sunflower top. Is it just me? Or is this top not really cool ?. I’ve really loved it .Now when I don´t have the opportunity to link to it. Then I found some cool T-shirts & Tanktops, which I am totally crazy about. I think they give a pretty nice expression, check them out right here, Spreadshirt.dk.My white short pants are from Mango and a bit old . But right now, mango actually has some pretty cool pants. So there is plenty of opportunity to find a match.

My shoes are fromLacoste , which is one of my favorite brands. If I need to find a good advice, in a clothes crisis, play with the style, it can actually end quite well. Thanks for now
I hope you all get a nice evening. Watch out for yourselves. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oh Yes , This Raspberry pie always Wins.