Make Your own Style.

Adios Amigos. The sun is wating for me.

Hej Beauties.

Jeg håber i alle sammen har haft en fantastisk uge. og ikke mindst for en skøn weekend.  Jeg ville lige tjekke ind på bloggen, og sige der kommer en masse rejse indlæg det næste stykke tid. Som jeg håber i vil følge med i. Jeg glæder mig så meget til at dele alle de mange eventyr jeg skal på her de næste par mdr.

Jeg er lige igang med at rydde op, efter jeg fik rodet lidt for meget, da jeg skulle pakke igår. (UPS).Idag går turen til Portugal. JEG KAN IKKE VENTE ! jeg har hørt en lille fugl synge om at det skulle være 25 grader dernede. Så der er jo bestemt ikke noget af klage over ;). I kan som altid følge med på snappen og Instagram hvor jeg selvfølgelig vil updatere. Ellers ses vi på bloggen når jeg er hjemme igen. Forsat go weekend. PAS PÅ HINANDEN. Tak for nu.

 

English Version!

Hi beauties

I hope everyone had a great week. and get a wonderful weekend. I would just check in,to say there will be a lot of travel posts the next copel of months. As I hope you guys will be following. I’m looking forward to share all the many adventures, I will be having the next couple of months.

I´m just about to clean up, My room got to messy last night when I had to pack all my stuf ( SO TYPICAL ME HAHA). Today the trip goes to Portugal. I CAN´T WAIT ! I have heard a little bird singing, that it´s about 25 degrees down there. So there is nothing to complain about ;). You guys can always follow me on snap, and Instagram where I will be updating. Otherwise, then I will be seing you guys when I’m home again on the blog.have a great Weekend. TAKE CARE OF EACHOTHER. Thanks for now.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make Your own Style.