Adios Amigos. The sun is wating for me.

A little Video from our trip to Portugal.

Hej Sweeties.

Jeg håber i alle sammen har det skønt. Jeg beklager, virkelig at jeg slet ikke har været aktiv på bloggen , den seneste tid. Jeg arbejder lige nu på et indlæg til jer , fra min tur til Portugal. Det hele er gået så stærkt siden jeg kom hjem fra Portugal, og jeg har simpelthen været på farten hele tiden. I mellem tiden har jeg lige mixet en lille video til jer derude. Jeg glæder mig til at dele min oplevelse fra Portugal med jer. Og lover at det snart er oppe på bloggen. Jeg håber i allesammen for en fantastisk Lørdag. Tak for nu.

 

English Version!

Hello sweeties

I hope all of you are douing wonderful. I’m really sorry that I haven´t been active on the blog lately. I’m currently working on a blog post for you guys, from my trip to Portugal. I been so busy since I came home, from Portugal, so I just been on the go all the time. In the meantime I’ve just mixed a little video to you guys. I am looking forward to  be sharing my experience from Portugal with you  guys. And promise that it soon will be on the blog. I hope all of you get a fantastic Saturday. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adios Amigos. The sun is wating for me.