Vlog from Nice/ Cannes & Monaco.

Nice /Cannes and Monaco.

Hi Beauties.

Det er efterhånden ca 2 uger siden jeg kom hjem fra Nice. Hvor jeg virkelig havde den fedeste tur. Vi nåede også et smut forbi Cannes og Monaco.

Sidste gang jeg besøgte Nice var jeg 3 år. Så det var virkelig en helt igennem fantastisk følelse endelig at være tilbage efter så mange år. Frankrig har en helt special plads i mit hjerte, da jeg er opvokset med fransk og selv gået på en fransk skole.

Jer der endnu ikke har haft chancen for at besøge Nice, kan jeg klart anbefale en tur. På bare 4 dage , nåede vi både at opleve Nice , Cannes og Monaco.

Vi brugte vores første dag, på at gå flere kilomenter ned af den berømte Promenade des Anglais.Jeg syntes virkelig man glemmer tid og sted , når man bare går og snakker , samtidig med at nyde den smukke udsigt ud over vandet. Før vi viste af det havde vi gået 6 km. (Det skal lige siges, at der er bus stop steder ned af langs promenaden , så det er muligt at tage bussen hjem hvis man lige pludselig opdagere, at man måske er kommet lidt for langt ned i den anden ene. ( bussen koster 2 Euro)

Det er helt sikket værd at besøge Old town.De smukke pastel farvede bygninger og chamerende gader giver et meget godt indblink i den Franske Stil. Her er et vel af lækre Cafeer , butikker og Shopping centre. Man kan tage bussen direkte ind til Old town , fra en af promenaden´s bus stop steder.

Det fede ved Nice er at 30 Minutter i direkte tog , kan man faktisk ramme båede Cannes og Monaco.

Som de fleste nok ved , så er Cannes kendt for den berømte Film Festival som finder sted hvert år. Cannes er noget af det smukkeste, og har det fedeste Natteliv, her er det mulig at joine hvilken som helst beach party til langt ud på natten . Stranden er silke blød og vandet er krystal blåt. Der er udsigt lige ud til Bjergene.

Jeg ville personligt selv booke hotel i Cannes næste gang jeg besøger Nice , da alting er lidt mere livligt derinde, og selve stranden er sand strand og ikke sten strand. Men begge dele har hver sin charme, Nice er lidt mere stille iforhold til Cannes vil jeg mene.

Er man til luksus, Stilrene bygninger , lækre biler , fede Yachts , Smukke palmer , dyre restauranter og en Vanvittig smuk udsigt over de smukkeste bjerge er Monacoen ægte drøm. (personligt var Monaco mit Favorit sted) . Jeg kunne stå i evigheder bare og betage alle de smukke omgivelser og den vanvittige udsigt som man møder ligeså snart man træder ud fra stationen. Monaco er virkelig stedet hvis man ønsker en oplevelse og udsigt for livet.

Jeg har aldrig følt mig så hjemme , som de 4 dage jeg tilbragte i Frankrig . Og hvis man ikke har Besøgt Nice så er det bare at komme afsted , flyveturen er på ca 2 timer, men det vildeste er at man føler man har rejst i flere timer for at nå til dette Paradise. Nice har ikke bare 1 ting , de har alt. Jeg glæder mig allerede til at vende tilbage.

Tak for nu.

English Version!

Hi Beauties.

It’s about 2 weeks since I came home from Nice. Where I really had the coolest trip. We also get to pass by Cannes and Monaco.

Last time I visited Nice I was 3 years old. So it was really an amazing feeling to be back after so many years. France has a special place in my heart. I grew up with French and even went to a French school.

If you guys still haven´t had the chance to visit Nice, I can definitely recommend a trip. In just 4 days, we reached both Nice, Cannes and Monaco.

We spent our first day walking several kiloments down the famous Promenade des Anglais. I really forgot time and place, when we was just going and talking while enjoying the beautiful view, of the water. Before we know we walked 6 km. (It should be said that there are bus stop locations down the promenade, so it is possible to take the bus home, if you suddenly discover that you might have come too far away) (The bus costs 2 Euro )

It is definitely worth visiting Old town. The beautiful pastel colored buildings and charming streets give a very good impression in the French style. Here are a lot of delicious cafes, shops and shopping centers. You can take the bus directly into Old Town, from one of the promenade’s bus stop locations.

The cool thing about Nice is that 30 minutes in direct trains, you can actually hit both of Cannes and Monaco.

As most probably know, Cannes. is known for the famous Film Festival, which takes place every year. Cannes is one of the most beautiful places, and has the coolest nightlife, it is possible to join any beach party until the eary mornings.The beach is silk soft, and the water is crystal blue. There is a view directly to the mountains.
I would personally book a hotel in Cannes the next time I visit Nice, as everything is a bit more energy there, and the beach itself is sandy and not rocky beach. But both have their own charm, Nice is a little more quiet, than Cannes i think.

Are you looking for luxury, Stylish buildings, cool cars, yachts, beautiful palms, expensive restaurants and a crazy beautiful view of the mountains, Monaco. is a true dream. (personally, Monaco was my favorite place). I could stand for ages and just look at all th beautiful surroundings, and the crazy view, that you meet as soon as you exit the station. Monaco is really the place, if you want an experience and a view of life.
I have never felt so home, as the 4 days I spent in France. And if you haven´t visited Nice, it’s just about time. the flight is about 2 hours, but the wildest thing is that it feels you have traveled for hours, to reach this Paradise. Nice dosen´t just have 1 thing. Nice have everything. I am already looking forward to returning.

Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vlog from Nice/ Cannes & Monaco.