Nice /Cannes and Monaco.

Stockholm Getaway and Eminem Live Vlog.

Hej Sweeties.

Det er ved at være 2 uger siden, jeg var på en lille Getaway til Stockholm , hvor jeg blandt andet var til Koncert med Eminem.

Stockholm er jo virkelig bare den fedeste By. Jeg fortryder helt vildt jeg ikke fik booket nogle flere dage, da jeg slet ik følte 3 dage var nok. Jeg har allerede planer om at skulle tilbage.

Jeg har fået fixet en lille Vlog til jer fra turen. Og ser frem til at vise jer billeder og ikke mindst fortælle jer om de 3 fedeste dage jeg havde i Stockholm . De bedste knus, og rigtig god lørdag aften. Tak for nu.

 

English Version!

Hello sweeties

It’s about 2 weeks ago, I was on a small getaway to Stockholm, where I also whent to the Concert with Eminem.

Stockholm is really just the coolest city. I totaly regret that I diden´t booked a few more days. 3 days where not enough at all. I already have plans to go back.

I’ve fixed a little Vlog to you guys from the trip. And looking forward to showing you, pictures and telling you about the 3 coolest days, I had in Stockholm. The best hugs & kisses. Have a good Saturday evening. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nice /Cannes and Monaco.