Car Acident and living on Medicin 24/7.

Summer in Croatia.

Hej Beauties.

Det er ved at være 2 måneder siden , jeg kom hjem fra Kroatien, men jeg nåede aldrig at dele min oplevelse med jer . Pga min bil ulykke har jeg simpelthen slet ikke haft overskud til noget som helst den sidste måned. Men forhåbentelig er der fremgang , det kommer i til at høre meget mere om.

Hvad er det der gør Kroatien , til sådan et fantastisk sted at besøge?.  Den seneste tid, har kroatien været højt placeret på diverse rejse destinationer. Og jeg  kan virkelig godt forstå hvorfor. Kroatien er simpelthen så smuk , charmerende ,også er befolkningen bare super skønne og venlige.

Jeg var afsted med en af mine bedsteveninder, som er en ligeså stor rejsefugl som mig , vi elsker begge at opleve nye ting, og vi er bare ens på næsten alle punkter . Vi havde en helt igennem uforglemmelig tur.

Vi rejste til den gamle by , bedre kendt som Dubrovnik, som ligger i den sydlige del af kroatien. Jeg var vild med det , da selve byen var opbygget i gammeldags stil , men med prag af ny moderne Cafeer og natklubber.

Hoteller i Kroatien kan godt være dyre i Høj sæsonen, som er ( JUNI – JULI – AUGUST – SEPT). Jeg kan klart anbefale at man vælger at leje en lejlighed eller et værelse dernede , da der er mange penge at spare. Vi boede ca 15 min fra Oldtown som er selve midt punktet. Der går også en bus lige ude fra lejligheden , hvis man er dårlig gående.

Vi boede hos den sødeste værtinde som hed Karmen. Jeg kan virkelig varmt anbefale den her lejlighed, der er alt hvad man skal bruge. Og køkkenet er super stort så der er også mulighed for at lave mad hjemme . Det syntes vi personligt var rart , når vi var tideligt oppe indimellem. Lejligheden hedder Lovely M room.

Kroatien, har nogle rigtig smukke strande , mine 2 favoritter var Banje Beach og St Jakob Beach. Som begge var virkelig lækre . Banje beach er også en natklub og Restaurant. Saint jakob beach er virkelig lækker fordi det er sand strand hvorimod banje beach er sten strand . Personligt er jeg mere vild med sand strand, da det godt kan være lidt besværligt at gå rundt på sten strand. Men begge strande er virkelig flotte , med det populære 3 farvede vand.

Dubrovnik er en by, hvor der er fart på og en masse ting at opleve og lave, en ting der er værd at prøve er klar en Havkajak tur igennem den gamle by del ude på vandet . Den kan bookes over alt inde i old town , ellers køre Get Your Guide med gode tilbud også.

Er du typen , der tager meget Taxa på en ferie. Kan det bedst betale sig at bruge Uber, da det faktisk er halvdelen af prisen man spare, også er det super nemt lige at bestille over telefonen og den er fremme på 3 minutter ;).

Ca 600 meter fra Dubrovnik, ligger den smukkeste ø. Som hedder Lokrum, her er det muligt at komme til med Færge eller Kajak fra Oldtown. Det er virkelig smukt. og Koster ca 65 kr for en tur.

Hvis man virkelig skal have en fest i Dubrovnik skal det være på Club Revelin. Det er her alle turister kommer og for en nat de aldrig vil glemme.

En ting man selvfølgelig heller ikke må glemme er en tur igennem Game of thrones. Som blev inspireret til at vælge Dubrovnik til Location for Kings landing. På den her tur for man virkelig et indblik, i historien bag den gamle by.

Jeg er så glad for jeg endelig fik chancen for at opleve Kroatien og den smukke perle det nu engang er. Vi kunne sangtes have brugt en uge mere, og evt rejst vidre til Split , som jeg  har planer om at besøge næste sommer ;). Så jeg glæder mig til at tage jer med til Kroatien igen til næste sommer. Tak for nu.

 

English Version!

Hi beauties

It’s been 2 months ago, I came home from Croatia, but I never managed to share my experience with you. Due to my car accident, I simply have´t got time or energy to post anything. But hopefully there is progress now, you guys will hear much more about it.

What makes Croatia such a great place to visit?. Recently, Croatia has been highly ranked on different travel agency. And I can really understand why. Croatia is simply so beautiful and cgarming. the population is just super beautiful and friendly.

I went there with one of my best friends, who is as big travel bird as me, we both love to experience new things, and we are just the same on almost every point. We had a truly unforgettable trip.

We traveled to the old city, better known as Dubrovnik, located in the southern part of Croatia. The city itself was built in old-fashioned style, but with splendor of new modern cafes and nightclubs.

Hotels in Croatia may be expensive in the high season, which is (JUNE – JULY – AUGUST – SEPT). I can definitely recommend choosing to rent an apartment or a room downstairs, as there is a lot of money to save. We lived about 15 min from Oldtown which is the very center point. There is also a bus stop, just outside the apartment, if you are not able to walk.

We lived with the sweetest host named Karmen. I can really warmly recommend this apartment, there is all you need. And the kitchen is super big so there is also the possibility to cook at home. We personally thought it was nice when we were up early. The apartment is called Lovely M room.

Croatia, has some really beautiful beaches, my 2 favorites were Banje Beach and St jakob Beach. As both were really good. Banje beach is also a nightclub and restaurant. Saint Jacob beach is really cool, because it is a sandy beach , infront of banje beach which is a rocky beach. Personal, I’m more into sandy beache´s, as it might be a little difficult to walk around on the rocky beach. But both beaches are really beautiful, with the popular 3 colored waters.

Dubrovnik is a city where there is speed, and a lot of things to experience and do. One thing worth trying is a sea kayaking trip through the old city part, out on the water. It can be booked all over the Old Town, otherwise, Get Your Guide with great deals too.

Are you the type that takes a lot of Taxa´s on a vacation. It’s best to use Uber, as it’s actually half the price you’re saving, it’s super easy to order over the phone and it’s there in 3 minutes;).

About 600 meters from Dubrovnik, is the most beautiful island. Known as Lokrum, here is it possible to come by ferry or kayak from Oldtown. It’s really beautiful. and cost about £ 65 for a trip.

If you really want a party in Dubrovnik it has to be at Club Revelin.. This is where all tourists, and get a night they will never forget.

One thing, you must not forget is a trip through Game of Thrones. Which was inspired to choose Dubrovnik for Location for Kings landing. On this trip you really get an insight into the history of the old city.

I am so glad I finally got the chance to experience Croatia and the beautiful perl it was. We could surely have stayed a week more, and maybe traveled to Split, which I plan to visit next summer;). So I’m looking forward to bringing you back to Croatia again next summer. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Car Acident and living on Medicin 24/7.