Bosnia a Hitting Diamant.

Schweiz Roadtrip Vlog.

Hi Beauties.

jeg beklære den lange vente tid inde på bloggen. Jeg har simpelthen haft så vanvittig travlt siden december . ( OMG TÆNK ENGANG DER ER ALLEREDE GÅET 2 MÅNEDER SIDEN JEG VAR I SCHWEIZ) . Tiden flyver virkelig afsted og jeg kan ikke følge med . I min verden kunne vi sangtes have flere timer på et døgn hehe.

Jeg arbejder rigtig meget for tiden, hvilket også gør at jeg har måtte sætte bloggen lidt på pause de sidste 2 måneder. Men jeg håber stærkt på at vende tilbage nu , jeg har en masse og fortælle jer . og Marts bliver den vildeste måned , hvilket jeg glæder mig så meget til at dele med jer derude .

Jeg arbejder på at få et indlæg op fra min tur til Schweiz og Italien her i løbet af ugen. I mellem tiden vil jeg lige dele denne lille video fra Schweiz turen som jeg endelig fik klippet sammen.

Jeg håber i har det fantastisk og nyder weekenden. Har i nogle spændende planer?.

Der er spændende ting på vej så håber i bliver hængende de næste par måneder. Tak fordi i læser med.

 

English Version!

Hi Beauties.
Sorry for the long time wating on the blog. I have just been so crazy busy since December. (OMG i can´t believe its already 2 months sinces I went to schweiz). The time really flies away and I can’t follow. In my world we could have been singing several hours a day hehe.
I work a lot for the time being, which also means that I have had to put the blog a little on a break for the last 2 months. But I strongly hope to return now, I have a lot to tell you guys. And March will be the wildest month, which I am  looking forward to sharing with you out there.
I’m working on getting a post up from my trip to Switzerland and Italy during this week. In between time I just want to share this little video from the Switzerland trip, that I finally gotto  cut together.
I hope you guys are having a fantastic weekend. Do you Have some exciting plans?
There are exciting things on the way, so hope you will be haning on the next few months. Thanks for reading along.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bosnia a Hitting Diamant.