Schweiz Roadtrip Vlog.

my spa trip to Schweiz

Hej Beauties.

Det er ved at være noget tid siden , jeg kom hjem fra den fedeste getaway til Schweiz med min bedsteveninde. Men derfor skal i bestemt ikke snydes for billeder , fif og alt om min tur .

Vi ankom til lufthavnen hvor vi fik vores bil udleveret , også var vi ellers klar til at køre op mod adelboden. Hvor vi skulle tilbringe 4 nætter på 2 lækre spa hoteller. Som jeg virkelig kan anmbefale .

Vi startede på Bellevue parkhotel .

Dette Hotel er virkelig luksus , og har alt lige fra den perfekte massage til det smukkeste spa. Medarbejderne ligger virkelig hjerte og sjæl i deres arbejde og man kan mærke at de ønsker at alle skal have en god oplevelse.( Hvilket jeg syntes er så stort ). De gør virkelig et godt arbejde. Ønsker man et Hotel hvor man rigtig kan få slappet af og finde tankerne . Er Bellevue klart et must try.

Det andet hotel vi boede på var The Cambrian. Begge hoteller ligger kun 10 minutter fra hinanden i bil.Vi havde faktisk først valgt at vi skulle tilbringe alle 4 nætter på The cambrian , men da vi fik øje på Bellevue bestemte vi os for at dele det. Jeg elsker at prøve forskellige hoteller. Der er faktisk ikke den store forskel på disse 2 hoteller begge hoteller har alt lige til hjertet. Men hvis jeg skulle nævne en ting så har the Cambrian en bedre udsigt ud over bjergene når man sidder i spaen. Men jeg vil klart anbefale man prøver begge 2 , da de jo ligger lige ved siden af hinanden.

Adelboden er virkelig smukt . Vi var så heldig at sneen var faldet godt , så der var rig mulighed for at nyde den smukke udsigt over bjergene.

Jeg ved ikke om i allerede har hørt, om Lake Blausee , Men hvis ikke er det klart en køre tur værd. Denne Sø er så smuk. Og ikke engang det billede jeg har taget lever op til hvordan det ser ud in real life.  Lake blausee ligger 10 minutters kørsel fra Frutigen og Kandersteg. Det her sted tog virkelig min breath away.

Udover de smukke bjerge der er omgivet af sne , fantastiske natur, og venlige mennesker . Er maden jo også bare super lækker . Noget man simpelthen skal prøve er Oste fondue. Jeg var lidt skeptisk i starten da min veninde sagde det . Jeg er vild med ost , men det kan også blive for meget haha. Men hold nu op , Jeg kunne ikke stoppe da jeg først gik igang. Det smager så godt . Det kan jeg virkelig anbefale man prøver.

Schweiz er så smuk , Jeg kunne ikke have bedt om en bedre tur. Og jeg vender helt sikkert tilbage til den her skønhed igen. Tak for nu.

 

English Version!

Hi Beauties.

It’s some time since I came home from the coolest getaway to Switzerland ,with my bestfriend. But for that reason you should certainly not be cheated for pictures, fif and everything about my trip.

We arrived at the airport where we got our car delivered, we were ready to drive up to adelboden. Where we had to spend 4 nights at 2 amazing spa hotels. As I can really reccomend.

We started at the Bellevue Parkhotel..
This hotel is truly luxury, and has everything from the perfect massage to the most beautiful spa. The employees really have theire heart and soul in their work ,and you can feel that they want everyone to have a good experience (which I think is so great). They really do a good job. Do you want a Hotel where you can really relax, and find you´r thoughts. Bellevue is clearly a must try.

 

The other hotel we stayed at was The Cambrian.. Both hotels are only 10 minutes apart by car. We had actually chosen to spend all 4 nights at The Cambrian, but when we saw Bellevue we decided to share it. I love to try different hotels. In fact, there is not the big difference between these 2 hotels, both hotels have everything. But if I had to mention one thing, the Cambrian has, a better view of the mountains when you are sitting in the spa. But I would definitely recommend trying both of them, as they are just next to each other.
The Adelboden is really beautiful. We were so lucky that the snow had fallen well, so there was plenty of opportunity to enjoy the beautiful view of the mountains.

 

I don’t know if you’ve already heard about Lake blausee, but if not it’s clearly worth a trip. This lake is so beautiful. And not even the picture, I have taken lives up to how it looks in real life. Lake Blausee is a 10-minute drive from Frutigen and Kandersteg. This place really took my breath away.
Besides the beautiful mountains surrounded by snow, amazing scenery, and friendly people. The food is also just super delicious. Something you simply have to try is cheese fondue. I was a little skeptical at first , when my friend said so. I love cheese, but it can also be too much haha. But, I couldn’t stop when I first started. It tasted so good . I can really recommend trying it.

Switzerland is so beautiful, I couldn’t have asked for a better trip. And I will certainly return to this beauty again. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Schweiz Roadtrip Vlog.