my spa trip to Schweiz

Road trip to Italy.

Hej Sweeties.

Jeg er næsten lige kommet hjem fra Road trip i italen. Jeg har virkelig glædet mig til at fortælle jer om den her tur, da der virkelig har været fart over feltet og turen var desværre ikke helt problem fri.

Da vi ankom til Milano, måtte vi vente 3 timer på at få udleveret vores bil. Hvorefter vi fik en elendelig betjening. ( I kommer til at høre mere om hele denne her historie , da jeg rigtig gerne vil advare folk om ikke at leje bil fra samme selvskab. Der er en opfølgning på vej i et nyt blog indlæg ).

Første stop var smukke Bolonga. Jeg var vild med byen , og de hyggelige gader .  Efter et par hyggelige timer i Bolonga , kørte vi mod Firenze , hvor vi tilbragte natten, på hotel Horto Convento. Dette hotel ligger dejligt centralt, og det er nemt at komme rundt derfra . Firenze bygger på en masse historie, og der er en del muser at se . Jeg var personligt helt vild med den smukke Domkirke . Som jeg kan anbefale at man tager ind og ser . Det er super nemt at booke en tur dernede . Men ellers laver Get your guide os nogle super gode ture.

Hele grunden til jeg først skulle til Italien , var faktisk at min bedsteveninde og jeg var inviteret til Vip konditor messe i Rimini . Det var selvfølgelig noget vi ikke ville gå glip af. Det er vireklig en kæmpe oplevelse. Sgrip som messen hedder bliver holdt hver andet år, og der er folk fra hele verden der deltager, i alt lige fra latte art , kokke , og konditorer.  Vi tilbragte aften i det bedste selvskab, på hotel AquaHotel. Her servere de virkelig lækkert mad. og omgivelserne er så smukke. Det ligger lige ud til stranden.  ( Det er værd at besøge om sommeren).

Efter vi havde flæsket os i kager og mad . kørte vi mod La spezia hvor vi brugte dagen i den smukke havne by. La spezia er virkelig chamerende. ( Nu var vi der i vintertiden , men det siges at det stråler om sommeren.

Det største højde punkt på den her road trip var klart at få chancen for at besøge Hot spring. Disse varme kilder ligger I toscana, helt for sig selv. Man køre og køre og tror aldrig man når frem men ligepludselig står der de smukkeste varme kilder, helt naturlig vand. Saturnia Er en oplevelse for livet , og det er virkelig køre turen værd. Jeg opfordre alle til at besøge det sted, og er du typen der elsker at tage billeder til din blog eller instagram / andre platforme er det jo det perfekte spot.Man har jo ikke

været i italien uden at spise pizza, Hvis du/i kommer forbi Gusta Pizza Kan jeg kun anbefale det. Det må nok være en af de bedste Pizza´er jeg nogensinde har smagt. Og priserne er rimelige.

Ligeledes har man heller ikke været i italien uden at få is.Cream shop Gelateria er virkelig værd et besøg. Jeg kunne næsten ikke stoppe og endte med at spise 4 coops. (ups ) det smagte så godt.

Vi sluttede turen af med et smut forbi pisa . Jeg har længe virkelig gerne ville se det skæve tårn og endelig fik jeg set det. Det var en sjov oplevelse , jeg troede faktisk det var størrere end hvad det var. Men en ting er sikkert det er virkelig flot. Jeg syntes klart det skal ses en gang i livet .

Italien har mange skønheder, og udover vores lidt dramatiske bil oplevelse ( som i for hele historien på ) . Så havde viu virkelig en rigtig dejlig tur.

Tak for nu .

 

English Version!

Hi Sweeties.

I just got home from my Road Trip in Italy. I have really been looking forward to telling you about this trip, as there have been ups and downs.

When we arrived in Milan, we had to wait 3 hours to get our car delivered. Then we got a miserable service. (You will hear more about this, whole story, as I really want to warn people not to rent a car from this company. There is a follow-up on the way in a new blog post).

First stop was beautiful Bolonga. I loved the city and the nice streets. After a couple of cozy hours in Bolonga, we drove to Florence, where we spent the night, at the hotel Hotel Horto. This hotel is centrally, located and easy to get around. Florence is based on a lot of history, and there are a lot of things to see. I personally loved the beautiful Cathedral. Which I can recommend that you see. It is super easy to book a trip down there. But otherwise, Get your guide. have some great trips too.

The whole reason I first went to Italy was actually that my best friend and I were invited to the Vip pastry fair in Rimini. Of course, that was something we wouden´t miss. It’s really a huge experience. Sgrip find place every two years, and there are people from all over the world participating, ranging from latte art, chefs, and confectioners. We spent the evening in the best self-catering at the  Aqua Hotel. Here they serve really delicious food. and the surroundings are so beautiful. It is right next to the beach. (It is worth visiting in the summer).
After we had eat to much cakes and food. we drove to La spezia where we spent the day in the beautiful harbor town. La spezia is really thrilling. (Now we were there in the winter, but it is said that it shines in the summer.

The biggest height point on this road trip was clearly the chance to visit Hot Spring. These hot springs are located in Tuscany, by itself. You drive and drive and never think you can get there but all the same, the most beautiful hot springs, all natural water. Saturnia is an experience of a lifetime and it is really worth the trip. I recommend everyone to visit that place and if you are the type who loves to take pictures for your blog or instagram / other platforms then this is the perfect spot.

You haven´t been in italy without eating pizza, if you come past Gusta Pizza I can only recommend it. It may be one of the best pizzas I’ve ever tasted. And the prices are reasonable.

Also You haven´t been in Italy without visiting iceCream shop Gelateria is really good. I could hardly stop and ended up eating 4 coops. (ups) it tasted so good.
We finished the trip, by passing by pisa. For a long time I really wanted to see the laying tower and finally I saw it. It was a fun experience I actually thought it was bigger than what it was. But one thing is for sure it is really nice. Clearly I think it should be seen once in a lifetime.

Italy has many beauties, and besides our dramatic car experience (which you will get the whole story about). Then we had a really nice trip.

Thanks for now .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

my spa trip to Schweiz