Igauzu Falls.

Argentina Buenos Aires.

Hej Beauties.

Det har altid været en stor drøm for mig at komme til Argentina. Og jeg er så taknemlig for jeg endelig fik chancen for at opleve Buenos Aires, og kan dele det med jer derude der læser med.

Buenos Aires er en ægte storby med en masse charme og latino inspiret stil.

Nogle af de ting jeg vil mene er must see i Buenos Aires er blandt andet.

Jeg syntes personligt La boca er et besøg værd , der er mange forskellige meninger om det er værd af se. Men er du vild med farvede huse, charmerende stil , og anderles oplevelser så bliver man solgt . Jeg blev meget hurtig forelsket i stedet. Jeg elsker at befolkningen bare er så glade , nyder deres lille by med latino musik og dans i gaderne. Der er rigtig mange hyggelige steder at spise , små søde souvenir butikker og i helhed bare en dejlig stemning. Jeg kan kun anbefale at tage et smut forbi og nyde charmen La boca har.

Selvfølgelig var vi også forbi Evita Graven . Som jo er verdens kendt  og som man simpelthen skal se hvis man besøger Buenos Aires . Jeg vil mene man ikke har været rigtig i Buenos Aires uden af besøge den , da det er et af kende tegnene ved Argentina.

Den bedste måde at komme derover er med Taxa , de er rigtig billige, og hvis man har mulighed for det syntes jeg, faktisk det var rart at være på egen hånd , så kan man også selv bestemme tempo og se lige præcis de ting man har lyst til. ved ingangen for man udleveret et kort, og det er gratis at komme ind.

Puerto madero er nabo til Buenos Aires og er rigtig smukt at besøge ved solnedgang. denne lille havn som er omgivet af store bygninger, er et dejlig sted at gå langs og nyde stilheden.

Recoleta området er en oplevelse i sig selv , her ser man overskud og overklasse mennesker . Det er stedet med de dyre restauranter og velklædte mennesker , men der er også plads til den afslappet stil. Jeg kan klart anbefale at man bestillerBøf på en af disse mange lækre restauranter , da deres bøffer er noget af det bedste jeg længe har smagt . Det lyder sikkert mærkeligt at anbefale . (MEN DEN VAR VANVITTIG GOD).

Buenos Aires er kendt for gamle deres gamle smukke bygninger rundt i byen. Hvilket gør byen utrolig chamerende. Derudover er der gode shopping muligheder, byen er tryg og færdes i , også er befolkningen rigtig venlige.

Jeg var så heldig at få lov at tilbringe 3 fantastiske dage i denne smukke storby by. Og jeg syntes klart den er værd at opleve 🙂 . Tak for nu.

 

English Version!

Hi Beauties.

It has always been a big dream for me to visit Argentina. And I’m so grateful I finally got the chance to experience Buenos Aires and can share it with you out there.

Buenos Aires is a big city with a lot of charm and latino inspired style.

Some of the things I think are must see in Buenos Aires is

I personally think La boca is worth a visit, there are many different opinions about if its worth seeing. But if you love colored houses, charming style, and other’s experiences then you will be sold. I fell in love with the place very quickly. I love that the people are just so happy, enjoying their little town with latino music and dancing in the streets. There are many cozy places to eat, small sweet souvenir shops and in general just a nice atmosphere. I can only recommend taking a walk and enjoying the charm of La Boca.

Of course, we were also past Evita Grave. Which, after all, is world famous, and one of the things that you simply have to see if you visit Buenos Aires. I think you haven’t been in Buenos Aires without visiting it, as it is one of the biggest signs of Argentina.

The best way to get there is with Taxi, they are really cheap. And if you have the opportunity I think, actually it was nice to be on your own, so you can choose your time and see exactly what you want to see. At the entrance you get a card, to find around in there . and it is free to enter.

Puerto Madero is next door to Buenos Aires and is really beautiful to visit at sunset. Surrounded by large buildings, this small harbor is a lovely place to walk along ,and enjoy the views.

The Recoleta area is an experience in itself, here you see luxury people. It is the place with the expensive restaurants and well-dressed people, but there is also room for the casual style. I can clearly recommend that you order Beef at one of these many delicious restaurants, as their steaks are some of the best I have long tasted. It sounds strange to recommend. (BUT IT WAS SO GOOD).

Buenos Aires is known for their old beautiful buildings around the city. Which makes the city incredibly fascinating. In addition, there are good shopping opportunities, the city is safe and moving in, also the population is really friendly.

I was lucky enough to spend 3 wonderful days in this beautiful city. And I think it’s worth the experience and worth a visit ;)Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Igauzu Falls.